dilluns, 2 de maig del 2016

"EL PRÍNCEP PREGUNTADOR" A LA BIBLIOTECA TAMARIT D'OLIVA


Dissabte passat, 30 d'abril, tingué lloc a la Biblioteca Tamarit d'Oliva la presentació/espectacle del personatge creat per Irene Verdú, Maria Martínez i Noèlia Conca: El Príncep preguntador. Aquest xiquet molt i molt curiós és el protagonista de la col·lecció que enceta Lletra Impresa Edicions, amb el mateix nom. Els dos primers títols són: Els castells i La Lluna. Però en vindran més, perquè la curiositat dels xiquets i de les xiquetes és infinita. 




Aquesta presentació era ben especial, perquè dos de les autores -Maria Martínez i Irene Verdú- són d'Oliva i, a més, Irene és una de les fades de la biblioteca Tamarit. Més que una presentació, va ser un gran espectacle. Ens oferiren un contacontes ben divertit i animat, on apareixien i desapareixien com per art de màgia alguns dels personatges del llibre: el Príncep, Teresa, la Lluna, el Sol, un astronauta, algun cavaller... No faltà tampoc la música: piano, violí i trompeta; ni les il·lustracions, ja que Noèlia no deixà de pintar en directe tot allò que anava succeint en aquella sala que es quedava menuda per acollir tanta gent; ni els voluntaris per emprovar-se les disfresses i convertir-se en personatges de llibre.




En acabant les xiquetes i xiquets feren un taller de titelles dels personatges dels llibres: el Príncep preguntador, Teresa, Flabiol el joglar o el Savi Saberut, i els adults es quedaren fent preguntes i felicitant a les autores dels llibres. Després, mentre el trio d'artistes signaven llibres i més llibres, se serví al carrer una picaeta que xicotets i grans pogueren gaudir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada