dijous, 21 d’abril del 2016

Lletra Impresa arriba a Ciutadella (Menorca), i també a Alfara de l'Horta

Aquesta vesprada Lletra Impresa presentava quasi simultàniament dos llibres de l'editorial. Capvespre ha estat present a la llibreria VaDllibres de Ciutadella, a l'illa de Menorca. Agraïm als llibreters Marta i Joan l'excel·lent acollida que ens han brindat com a editors i la generositat que han tingut invitant Josep Bertomeu Moll a signar llibres el proper dissabte 23 d'abril a la Plaça de la Catedral de Ciutadella. Per primera vegada hem estat presents fora del País Valencià, en terres germanes, de llengua i d'esperit.


Això ha estat al vespre, però dues hores abans, a les 18.00 h, hem estat a la biblioteca d'Alfara de l'Horta fent un contacontes sobre el Tio de la Porra per a xiquets i majors en una biblioteca fantàstica. La gent ha estat molt atenta i els xiquets i xiquetes, encantadors. Per al contacontes en qüestió hem comptat amb la col·laboració de Toni Cabo, que a més de ser del poble és l'il·lustrador del llibre: tot un luxe. Ho hem passat d'allò més bé amb la gent d'Alfara.



I mireu quina biblioteca més galàctica que tenen! No pareix estreta directament de La Guerra de les Galàxies? (Fixeu-vos en la pel·lícula que hi ha en la pantalla: Le voyage dans le lune, dels germans Méliès, un clàssic del cinema.)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada