dissabte, 26 de setembre del 2020

Lletra Impresa Edicions torna al Liberisliber de Besalú!

Per tercer any consecutiu Lletra Impresa Edicions participa a Liberisliber, la Fira del Llibre de Besalú. Enguany, el Liberisliber aplega 65 editorials i llibreries independents de tot l’Estat, la majoria en llengua catalana. La Fira arriba ja a l’onzena edició i tindrà lloc a Besalú el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.       

Pel que fa a Lletra Impresa Edicions, és un privilegi i una il·lusió participar en aquesta fira un altre cop. Els editors i també escriptors Mercè Climent i Juli Capilla aprofitaran l’oportunitat per oferir algunes peces claus del seu catàleg, i algunes novetats recents, entre altres:

· Diari íntim d’un editor, de l’escriptor xinès Ouyang Yu, traduït per Jorge Salavert. [narrativa] Novetat!

·  Vidres en la moqueta, de Rafa Gomar. [novel·la] Novetat!

· Mónica Oltra o el compromís, de Tomàs Escuder, amb pròleg de Gustau Muñoz, epíleg de Miquel Real i textos inèdits de Mónica OltraNovetat! [biografia - assaig]

·  El regrés, d’Antoni Garcia-Oliver [juvenil] Novetat!

· Cotonet i les cinc carlotes, d’Irene Verdú i il·lustracions de Daniel García Moragues [infantil] Novetat!




I a més a més, dos llibres de luxe reconeguts al Liberisliber de les edicions anteriors:

·         Després de l’amor, de l’escriptor indi Subash Jaireth, traduït per Jorge Salavert. [novel·la] Finalista Premi Liberisliber de narrativa 2019!

·         Mário de Sá-Carneiro: Poesia completa. Cartes a Fernando Pessoa, traducció i edició a cura de Vicent Berenguer. [poesia - correspondència] Premi Liberisliber Lira de poesia 2018!


 

Lletra Impresa Edicions: lletraimpresa.com 

Tot sobre el Liberisliber ací: liberisliber.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada