dimecres, 9 de setembre del 2020

Lletra Impresa Edicions a la Setmana del Llibre en Català

Des d’avui fins al diumenge se celebra la Setmana del Llibre en Català a Barcelona. Des de Lletra Impresa Edicions exposarem els nostres llibres a la caseta 56, incloent-hi, és clar, les darreres novetats:

·         Vidres en la moqueta, de Rafa Gomar. Un creuer pel Rin, des d’Amsterdam a Estrasburg, en què els seus protagonistes, Marta, una dona que ha patit maltractaments psicològics per part del seu home, i Rasim, un excombatent de la Guerra dels Balcans que va patir tortures, es troben atzarosament en una cruïlla inusitada i sentimental.  

·         Diari íntim d’un editor, de l’escriptor australià d’origen xinès Ouyang Yu, traduït per Jordi Salavert. Una novel·la eròtica, sí, però molt més que això; perquè l’autor aprofita per destil·lar tot de reflexions al voltant de l’amor i del sexe. Una novel·la que estableix també un diàleg obert amb la filosofia de tradició oriental (Su Shi, Mao, Li Bai, Ihara Saikaku) i amb alguns clàssics de la literatura occidental (el Marquès de Sade, Nabókov, Montaigne, Beckett, Cioran, Maugham i Bolaño).

·         El regrés, d’Antoni Garcia-Oliver. Una novel·la que narra la història de la família dels Abencomeix, obligada a abandonar les seues terres arran del decret d’expulsió dels moriscos, el 1609. Però un dels Abencomeix tornarà d’estranquis a casa seva amb la intenció de recuperar el tresor ocult en un amagatall. Una tornada que li depararà no poques sorpreses i una dona que li canviarà la vida.  

·         Coronet i les cinc carlotes, amb text d’Irene Verdú i il·lustracions de Daniel García Moragues. Cotonet és un conillet eixerit i rialler. Un dia es troba amb el planter de pastanagues que ha sembrat el seu pare. Però, voldrà compartir-les amb la família o se les menjarà totes? Un llibre que ens ensenya que compartir i ser generosos amb els altres ens fa molt més feliços i ens és infinitament més beneficiós i satisfactori.  

 

Podeu fer una ullada al nostre catàleg en aquest enllaç: lletraimpresa.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada