dijous, 16 de febrer del 2017

Presentació de Capvespre a Eivissa

El proper dissabte 25 de febrer, a les 19.00 h, a Can Ventosa. Biblioteca Municipal d’Eivissa, tindrem el gust de presentar Capvespre, l’extraordinària novel·la de Josep Bertomeu Moll.


Serà més que una presentació. Un homenatge a l’escriptor i amic de Dénia que tant va estimar els llibres i la literatura. Un home compromès amb la terra i el país, amb la tolerància i el pensament crític, amb la llibertat i la cultura.

El dia 25 comptarem amb la presència de Fanny Tur Riera, vicepresidenta de l’AELC de les Illes Balears i directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa; amb l’escriptor i home de cultura Jovi Lozano-Seser, i amb el també escriptor i editor Juli Capilla.  


Tot això serà possible gràcies a algunes persones i entitats que s’han lliurat desinteressadament en l’organització d’aquesta presentació i homenatge pòstums: Ricard Pérez Ivars, de la Fundació Baleària, l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal d’Eivissa i Lletra Impresa Edicions. Comptarem també amb la presència de la família de Pep Bertomeu.             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada