dijous, 28 d’abril del 2016

UN CAP DE SETMANA DE LLIBRE! (II)

El dissabte 24 d'abril també va ser d'allò més completet. A les 10 del matí Juli, Jordi i Laia ja tenien muntada la paradeta de Lletra Impresa a la Trobada de Patraix, amb els nostres llibres i el nostre taller titellaire habitual. 



A penes una hora després, les autores d'El Príncep preguntador: Irene Verdú, Maria Martínez i Noèlia Conca, amb l'ajuda d'Abril, començaven a preparar-ho tot per a un espectacle fantàstic dirigit a xiquetes i xiquets de totes les edats. L'expectació era absoluta amb un escenari ple de personatges màgics, un cel blau i inacabable abillat d'estrelles multicolor, un sol brillant i cridaner, una lluna immensa que canviava de fases ràpidament, disfresses de prínceps, cavaller i astronauta, i un quadern de pàgines blanques que esperava ansiós el llapis de Noèlia Conca... 



El pati de butaques anà omplint-se malgrat el sol real que ja calfava de valent i malgrat la resta d'activitats que tindrien lloc a la mateixa hora. L'espectacle va ser fantàstic, divertit i molt didàctic. Així, vam aprendre (els més majors recordar) com és de gran la lluna, les fases i moviments d'aquesta, com poder arribar-hi i moltes moltes coses més. No faltaren voluntaris per a pujar a l'escenari i vestir-se de príncep, de princesa, d'astronauta, de cavaller i, fins i tot, de sol. I tot amb música i dibuixos en directe, perquè durant tot l'acte Noèlia no deixà d'il·lustrar tot allò que Irene i Maria contaven. 





Al llarg del matí i part de la vesprada les autores estigueren a les casetes 59 i 60 (Bullent-Botafoc) signant exemplats dels primers llibres de la col·lecció "El Príncep preguntador": Els castells i La Lluna. I diguem els primers perquè hi haurà uns quants més, igualment interessants... 


Ah! I no patiu si encara no teniu els llibres, a la Fira del Llibre els podeu trobar fàcilment i molt prompte a la vostra llibreria habitual (si no, només els heu de demanar). I si els voleu dedicats diumenge 1 de gener tornaran a estar a la Fira del Llibre de València signant exemplars. I si viviu a la Safor anunciar-vos que dissabte 30 les podreu trobar a partir de les 11.00h a la Biblioteca Tamarit (on tot llibre fa profit) d'Oliva fent un superespectacle amb tot de sorpreses i també a la Trobada de la Font d'en Carròs de vesprada. Anirem donant més dades per ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada