dimecres, 27 d’abril del 2016

UN CAP DE SETMANA DE LLIBRE! (I)

El cap de setmana passat va ser de... llibre! El dissabte 23 d'abril començava amb una trobada de Saforíssims a la Biblioteca Central de Gandia per celebrar, és clar, el Dia Internacional del Llibre. I quina millor manera per fer-ho que fer un intercanvi de llibres. 



Per a nosaltres l'esmorzaret i la conversa durà poc perquè a les 13.00 h teníem una cita amb els xiquets i xiquetes de Gandia al Passeig de Germanies per fer un contacontes al voltant del personatge més popular de Gandia, a propòsit del llibre que obri la col·lecció "Mythos" de Lletra Impresa Edicions: El Tio de la Porra, escrit per Juli Capilla i il·lustrat per Toni Cabo. Va estar molt divertit contar la història disfressats de barret roig, nassot, ulleres i, és clar, la porra. Una porra que, sens dubte té poders, ja que vam poder obrir la porta de la Casa de la Marquesa per veure les dues estàtues del Tio de la Porra i com ja és costum, acariciar-li el nassot a canvi d'un bon grapat de bona sort. 





La vesprada del dissabte la vam passar a la Trobada de Sedaví (Horta Sud) venent llibres i fent un taller titellaire de tots els nostres personatges: el Tio de la Porra, el Príncep preguntador, el Savi saberut, Flabiol el joglar i Teresa... Encara com i tinguérem l'ajuda de Jordi i Laia perquè el cansament ja se'ns anava acumulant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada