dimarts, 16 de juny del 2020

Lletra Impresa Edicions participarà en la tercera edició d’Indilletres


L’editorial Lletra Impresa Edicions participarà enguany en la tercera edició d’Indilletres, la fira d’editorials independents de la Bisbal d’Empordà. La fira se celebrarà entre el 29 i 30 d’agost i “aposta decididament per la literatura, la llengua i el país”, amb un programa més que atractiu en què es donaran cita autors, editors i, sobretot, lectors. En aquest enllaç podeu consultar el programa d’aquesta tercera edició.        
Pel que fa a Lletra Impresa Edicions, serà la primera editorial del sud del país a participar en aquesta nova edició d’Indilletres. Els editors i també escriptors Mercè Climent i Juli Capilla estan molt il·lusionats i aprofitaran l’oportunitat per presentar el seu catàleg de llibres en català i algunes novetats recents. A tall d’exemple, han programat un contacontes a propòsit del recull Diu que diuen, de l’escriptor barceloní Miquel-Lluís Muntané, a càrrec de Mercè Climent, i una presentació-xerrada a partir de l’obra Diari íntim d’un editor, de l’escriptor australià d’origen xinès Ouyang Yu, traduït per Jorge Salavert.     
L’escriptor, editor i professor Juli Capilla té previst també de fer una presentació-xerrada titulada «Per què llegir?», a partir de la seua obra publicada, Ars Libri. L’aventura del llibre i la paraula, guardonat amb el Premi Ciutat d’Alzira d’assaig en la proppassada edició. Una xerrada en què parlarà de la importància de la lectura en l’era digital, a més de tractar temes que hi estan íntimament relacionats, com ara el món editorial, la crítica literària, el cànon literari, els llibreters, els docents, les traduccions, les biblioteques, etc.
En paraules de l’organització, «Indilletres celebra la seua tercera edició amb ganes, empenta i amb l’objectiu de contribuir positivament a afermar el panorama cultural del país. Indilletres vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a un país que es va fent amb ‘una empenta imparable’».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada