divendres, 10 de febrer del 2017

Èxit total en Alaquàs en la presentació de "La memoria de tu nombre"


Anit, la presentació de La memoria de tu nombre al Castell d'Alaquàs va ser un èxit. Quasi un centenar de persones es van congregar en l'edifici més emblemàtic d'Alaquàs per assistir a la presentació de la novel·la d'Amadeo Laborda que va comptar, a més, amb la presència de l'alcaldessa de la localitat. Elvira García Campos va destacar l'emotivitat que exhala el llibre i va insistir que l'havia llegit d'una tirada, dues vegades, i que anava a fer-ho almenys una vegada més. De l'autor del llibre va dir: "Amadeo Laborda es una persona sensible, profunda y con una enorme capacidad de evocación".

Foto: L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, al centre, 
junt a Amadeo Laborda, a la seua esquerra i l'editor Juli Capilla, a la seua dreta. 
La novel·la d'Amadeo té moltes qualitats, però potser aquella més destacable i que fa que agrade a tothom és que tracta temes i sentiments universals, i para molta atenció als records que més ens han marcat al llarg de la vida i que, de manera inevitable, ens acompanyen i ens defineixen com a persones.


El públic va gaudir molt durant la presentació, fins i tot va participar 
activament amb preguntes i comentaris d'allò més suggeridors.  
També hi va haver temps per reunir una desena de familiars que comparteixen el cognom Laborda, com l'autor de La memoria de tu nombre, descendents tots ells del Pierre Laborde que es va instal·lar a Alaquàs l'any 1830. Però açò ja és una altra història... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada