dimarts, 7 de febrer del 2017

Cap de setmana de conte amb Lletra Impresa

Aquest cap de setmana us oferim dues sessions de contacontes i taller de manualitats que de segur faran les delícies dels més menudets i menudetes, i també dels majors –per què no? Ens n’anem a la Marina Alta: a Pego i a Benirrama (la Vall de Gallinera), a contar-vos dues històries molt especials.

Dissabte 11 de febrer serà Mercè Climent qui us oferirà un contacontes i un taller de manualitats sobre el llibre de Xaro Navarro, l’autora de La carabassa Tomasa. Serà a les 11.30 h a la Casa de la Cultura de Pego. L’acte comptarà amb la presència de l'autora del llibre, Xaro Navarro, i està organitzat pel Centre Veterinari Atzeneta, Ràdio Pego, Grup de Dones Cabal, l’Ajuntament de Pego i la nostra editorial, Lletra Impresa.


I diumenge 12 de febrer serà el torn de Juli Capilla, qui us oferirà també un contacontes i un taller de manualitats, aquesta vegada sobre El Tio de la Porra, l’entranyable personatge de la Safor que fa les delícies dels alumnes, ja que cada any els trau de les escoles i dels instituts perquè gaudisquen de les festes del poble: de Gandia, Oliva, Bellreguard i Ador.

Serà a les 11.00 h a Benirrama. L’acte està organitzat pel Mercat de la Foradà i Lletra Impresa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada