dimarts, 4 de setembre del 2018

Presentació i recital col·lectiu a propòsit de "Gandia, Capital Literària" i de la Festa Estellés (Benifairó de la Valldigna, divendres 7 de setembre, a partir de les 20 h)


El proper 7 de setembre, divendres, presentarem els dos volums de Gandia, Capital Literària a la Plaça Major de Benifairó de la Valldigna. Serà amb “l’excusa" –o l’oportunitat– de la Festa Estellés. L’acte consistirà en la presentació de tots dos llibres i d’un recital obert en què podran participar tots els escriptors i les escriptores que formen part del segon volum, a més de tota la gent d’entre el públic que vulga recitar algun poema o fragment en prosa. Perquè es tracta d’una festa dedicada a la literatura, i popular, oberta a totes i a tots. 

Després de la presentació i del recital hi haurà sopar de pa i porta a la Plaça del poble, a les 21.30 h, i en acabar, un concert de Jazzmàtics, a les 22.30 h. 

No cal dir que ens faria molta il·lusió que poguéreu assistir a la presentació i lectura col·lectiva esmentats. Volem que el dia 7 siga una autèntica festa col·lectiva. Una celebració, també, en honor al poeta Vicent Andrés Estellés. 

La vetlada literària compta amb el suport de l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, la Mancomunitat de la Valldigna, Saforíssims SL i Lletra Impresa Edicions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada