dimarts, 31 de gener del 2017

"La memoria de tu nombre" a Pedralba, més que una presentació

A la foto, d’esquerra a dreta: Roberto Serigó, alcalde de Pedralba; Juli Capilla, editor de Lletra Impresa; 
l’autor del llibre, Amadeo Laborda, i Inma Carsí, regidor de Cultura.
La presentació de La memoria de tu nombre, celebrada el passat dissabte al Teatre Cine de Pedralba va ser tot un èxit. Més d’un centenar de persones van assistir a l’acte de presentació, que va contar amb la participació activa i la implicació de l’alcalde de Pedralba Roberto Serigó, la regidora de Cultura Inma Carsí, l’autor del llibre Amadeo Laborda i l’editor Juli Capilla.

Hi van haver firmes i dedicatòries per part de l’autor, intercanvi d’impressions sobre la realitat específica dels pobles valencians d’interior, molta cordialitat, bonhomia i vi Plantafina i dolços per als assistents, gentilesa de l’Ajuntament de Pedralba. 

Amadeo Laborda signant exemplars de La memoria de tu nombre.

La memoria de tu nombre és una novel·la per a tots els públics que al·ludeix a la memòria col·lectiva, a tot allò que ens uneix i ens fa més persones. Vertaderament, dissabte passat Pedralba va ser el millor lloc per a presentar una obra que està molt arrelada a aquestes terres, però de segur agradarà a qualsevol persona sensible a la bellesa, a les coses senzilles, a tot allò entranyable i pròxim, fonamentalment humà. 

La pròxima cita serà al Castell d’Alaquàs, el dijous 9 de febrer a les 19.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada