dijous, 26 de gener del 2017

Dissabte de llibres amb Lletra Impresa Edicions

Aquest dissabte 28 de gener Lletra Impresa Edicions ha previst dos actes literaris ben atractius. 

De matí, a la Font d'en Carròs (la Safor)  l’escriptora Mercè Climent farà un contacontes i un taller de manualitats a propòsit del llibre La carabassa Tomasa, de Xaro Navarro. Serà a les 12:30 h a la plaça dels Àngels.

No us ho podeu perdre! Passareu un matí ben divertit, amb disfresses i tot!!!


I de vesprada, a les 18.30 h, al Teatre-cine Musical de Pedralba (els Serrans), presentem el primer número de la col·lecció "La cambra", dedicada als autors i les autores valencians d'expressió castellana; amb la novel·la La memoria de tu nombre, d'Amadeo Laborda. 

La presentació comptarà amb la participació de l'alcalde, Roberto Serigó, la regidora de Cultura, Inma Carsí, l'editor Juli Capilla i el mateix autor, Amadeo Laborda. 


La carabassa Tomasa és un conte publicat per Lletra Impresa Edicions que, a més a més, inclou, receptes de cuina amb carabassa, el joc popular “La mare carabassera”, un glossari de paraules i frases fetes i tot de curiositats sobre el veritable origen de Halloween, de Tots Sants i la carabassa com a producte de la terra. 

Escrita amb un llenguatge precís, culte i pròxim ahora, La memoria de tu nombre és l'opera prima d'un escriptor, Amadeo Laborda, que apunta molt alt: des dels confins d'un territori fronterer on convergeixen el temps i el silenci, un record ferm de resonàncies antigues en què ens enlluerna la bellesa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada