dimarts, 8 de març del 2022

Les veus del bosc


🌳 Hui 8 de Març ens arriba la darrera novetat. Les veus del bosc, un llibre de poemes deliciós, on la flora i la fauna d'alta muntanya dialoguen per satisfer la curiositat de la Martina i de tots els xiquets i xiquetes que vulguen endinsar-s'hi, en el llibre i en la muntanya. Les veus del bosc ha estat escrit i il·lustrat per dues dones meravelloses, treballadores i apassionades. 

✒️L'autora dels poemes, María José Domènech, va néixer a Madrid, ara és veïna de Premià de Dalt. Va estudiar Filosofia i Ciències de l’Educació, Logopèdia i Música per a infants. Tant fent de mestra i psicopedagoga d’educació inclusiva, com jugant amb els seus fills no podia evitar que li brotessin versos, cançonetes i dibuixos per a la canalla amb qualsevol excusa. Ara estudia Il·lustració a l’Escola de la Dona, amb la idea d’aprendre a posar imatges a aquells textos. Allí ha conegut la Isabel. La complicitat ha estat tan gran que han creat juntes aquest llibre que ens endinsa en la natura que tant estimen.

🎨 L'autora de les il·lustracions és Isabel Fabregat (Barcelona, 1959). Ha sigut mestra de Primària compartint la seva passió pel dibuix i la natura amb els infants. Durant un temps també es va fer càrrec de la biblioteca de l’escola i això li va permetre descobrir el món de l’àlbum il·lustrat i pensar que algun dia potser també en podria fer un. Amb aquesta il·lusió va demanar la jubilació voluntària i actualment està fent tercer curs d’Il·lustració a l’Escola de la Dona.

Més informació al següent enllaç:

www.lletraimpresa.com/llibre/les-veus-del-bosc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada