dilluns, 14 de desembre del 2020

El millor homenatge a les llibreries de tota la vida

Presentació de "Maruc i el fantàstic món de les llibreries" a Algemesí (dissabte 19 de desembre, a les 11.30 h, a la Biblioteca Pública Municipal)

Argument del llibre:

A Maruc li encanten els llibres. Des de ben menuda, els pares sempre li han llegit contes, narracions, poemes… de dia, i també a la nit. Abans de dormir, la mare o el pare sempre tenen un conte a mà, o dos, o tres, o quatre… Tots els que ella vol i més! Li encanten els llibres, a Maruc. Per això, de tant en tant visita una llibreria diferent, per comprar algun llibre i fer-se una bona biblioteca personal. I vol ser llibretera!
Maruc sap que llegint viatgem sense haver de desplaçar-nos, descobrim èpoques i llocs desconeguts, aprenem a pensar, a ser crítics amb la vida i alhora tolerants amb els altres. De la mà de Maruc, el personatge que apareix en cadascun dels dotze contes d’aquest recull, ens endinsem pel fantàstic món de les llibreries. Voleu descobrir aquest món? Ens hi acompanyeu?  

Edició a cura de Maria Calvo
Il·lustracions de Toni EspinarGustavo Darío i Violeta Espinar Alemany
Pròleg d'Anna Moner.
I amb la participació de dotze escriptores i escriptors valencians excepcionals: Xavier Aliaga, Carles Barquero, Maria Calvo, Isabel Canet Ferrer, Carles Cano, Laia Fontana, Aina Garcia-Carbó, Francesc Gisbert, Susanna Lliberós, Lliris Picó, Jovi Seser i Vicent Usó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada