dilluns, 24 de febrer del 2020

Presentació del llibre Diu que diuen..., de Miquel-Lluís Muntané, a Ripoll (27 de febrer, dijous tarda, 18.00 h)


Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre:

Diu que diuen..., de Miquel-Lluís Muntané

A càrrec de Gemma Arimany i Carme Brugarola
i amb la presència de Miquel-Lluís Muntané, autor del llibre.

A la Sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata (Plaça de l’1 d’octubre, 1) de Ripoll
27 de febrer, dijous, a les 18.00 h

L’escriptor, sociòleg, periodista i gestor cultural Miquel-Lluís Muntané acaba de publicar un recull de contes ben especial. Diu que diuen... (Lletra Impresa Edicions) aplega una dotzena d’històries que es van anar publicant a la prestigiosa revista infantil Tretzevents, ja desapareguda. Ara, els ha revisats i, ben pentinats i empolainats, pulcrament editats i il·lustrats de manera acurada per Rosanna Crespo, ens els presenta nous de trinca i ben atractius.
Un cocodril que vol ser cantant, un fantasma que té por, unes formigues castelleres, un penell envanit i poc sociable, l’aigua d’una font que té la virtut de l’alegria, uns cargols futbolistes, un espantall espantat, un gat vigilant d’un magatzem de formatges, un grill que volia veure el mar... Aquests animalons, i altres personatges de fantasia, són els protagonistes d’aquests contes juganers i divertits, màgics i plens de giragonses i sorpreses.
Diu que diuen... és un recull de dotze contes que ens tornen a l’atmosfera de la millor tradició de la narrativa oral, però ens brinden alhora l’exquisidesa de la paraula escrita amb delicadesa, perquè han passat pel sedàs de l’ofici d’un escriptor de primera magnitud, com és el cas de Miquel-Lluís Muntané.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada