dijous, 5 d’octubre del 2023

Lletra Impresa Edicions torna al Liberisliber

Ens plau anunciar-vos que Lletra Impresa Edicions participa, un cop més, en la Fira Liberisliber, que per sort reprèn la iniciativa interrompuda ara fa tres anys. Ho farem amb bona part dels títols del nostre catàleg i per tal de presentar-hi quatre novetats de 2023. Són quatre títols -pensem- molt atractius que respondran a les perspectives dels lectors. Sense ànim d'exhaustivitat, acabem de publicar:

1) Les descàrregues del caçador, de Rafael Chirbes, obra cabdal en la trajectòria d'un autor guardonat dues vegades amb el Premi Nacional de la Crítica. La traducció és de Carles Mulet.

2) D'una sang o la identitat oculta, de Pauline E. Hopkins, considerada la primera obra afrofuturista d'una autora afroamericana. Trad. de Carme Manuel.  

3) Punts de fuga. Pensar, crear, resistir, d'Enric Balaguer (amb pròleg d'Enric Sòria), un assaig de plena actualitat sobre les fake news, l'era digital, el món de l'art i una espiritualitat laica com a contrapartida a l'exhibicionisme i el postureig.   

4) Els fabulosos xaiets del meu tiet, d'Édouard Monneau. Un àlbum basat en l'etnodibuix que reivindica la vida dels pastors d'alta muntanya.   

A més a més, aprofitant que tornem a Besalú, hem reeditat la novel·la Després de l'amor, de l'hindi Subhash Jaireth i traducció de Jordi Salavert, finalista en el Premi Liberisliber de narrativa de l'any 2019. I encara en tenim més... Però això, si voleu i us ve de gust, ho podreu veure al Liberisliber 2023.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada