diumenge, 16 de febrer del 2020

PLAÇA DEL LLIBRE D'ALACANT

La Plaça del Llibre d'Alacant és un espai que pretén donar visibilitat a la literatura en català que es fa des del País Valencià. És també un punt de trobada amb lectors i lectores que busquen ampliar la seua biblioteca, és una gran oferta d'actes literaris (contacontes, recitals, homenatges, taules redones, presentacions...), concerts i jocs per a infants. És una oportunitat de retrobar-se amb els amics de sempre i amb noves amistats. En definitiva, la Plaça del Llibre és una festa i nosaltres també hi vam ser presents en aquesta 4a edició. 
El dissabte de matí amb un contacontes al voltant del llibre Diu que diuen... de Miquel-Lluís Muntané; i de vesprada amb la taula redona "Corrents de fons al País Valencià" amb Gustau Muñoz, autor del llibre Corrents de fons. Cultura, societat, política, Anna Esteve i Lliris Picó. 
També hi van participar en el Micro obert convocat per l'Associació d'Escriptors de Llengua Catalana (AELC) amb la lectura d'un fragment de Vidres en la moqueta de Rafa Gomar, a càrrec de Juli Capilla; i del primer capítol de la novel·la El regrés d'Antoni Garcia-Oliver. 

Contacontes, a càrrec de Mercè Climent

Lectura de Juli Capilla en el micro obert.

Lectura de Mercè Climent en el micro obert.

Anna Esteve, Gustau Muñoz i Lliris Picó, en la taula redona 
"Corrents de fons al País Valencià"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada