dijous, 31 d’octubre del 2019

Lletra Impesa a la Plaça del Llibre de València (I)

Ens agrada veure la Plaça de l'Ajuntament de València plena de llibres i... en valencià! Lletra Impresa Edicions, per tercer any consecutiu, té el seu estand carregat de novetats.


Ahir i hui era el torn de les activitats escolars. Així, l'escriptora i contacontes Silvia Colomer va oferir un espectacle al voltant del Fantàstic Món de la Bruixa Xocolata, a propòsit de la col·lecció de llibres "La Bruixa Xocolata", de la qual és autora, juntament amb l'il·lustrador Sergi Olcina


Aquest matí Irene Verdú i Maria Martínez, autores de la col·lecció de llibres infantils didàctics "El Príncep preguntador" han ensenyat tot el que podem fer per tenir cura del planeta Terra (perquè només en tenim un) i com és de fàcil pertànyer al club dels protectors de la Natura. I tot de la mà del Príncep preguntador i dels seus amics el Savi saberut, la curiosa Teresa i Flabiol el Joglar.


També hui, l'escriptora i editora Mercè Climent ha fet un contacontes al voltant d'algunes de les històries incloses en el llibre Diu que diuen..., de Miquel-Lluís Muntané i Rosanna Crespo. Un llibre divertit que, a més, convida els més menuts a reflexionar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada