divendres, 10 de març de 2017

Més contes aquest cap de setmana!

Us oferim dues possibilitats aquest cap de setmana. Va de contes, també.

Dissabte 11 de març, a la llibreria Ambra de Gandia, a les 12.00 hcontacontes i presentació de La carabassa Tomasaun conte molt boniquet de Xaro Navarro il·lustrat per César Barceló.

A més de la presentació, hi haurà un taller de manualitats gratuït per a la xicalla, a càrrec de l’escriptora i editora Mercè Climent.

I és que La carabassa Tomasa és un conte molt especial ja que conta les peripècies d’una carabassa que es fa enorme en un hortet fins que va a parar a un mercat... Un llibre que aplega també receptes de cuina fetes amb carabassa, el veritable origen de Halloween i la festivitat de Tots Sants, el joc de “La mare carabassera” i un glossari de paraules pròpies de les Comarques Centrals Valencianes.


I diumenge estarem al Mercat de la Foradà de Benissivà: a les 11.00 h Mercè Climent i Juli Capilla farem un contacontes i un taller sobre el llibre El Tio de la Porra, il·lustrat per Toni Cabo, tot just quan acaba d'eixir la segona edició. No us ho podeu perdre!! Veniu i feu-ne uns tasts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada