diumenge, 30 d’octubre de 2016

Continuem amb "La carabassa tour"

S'apropa la festivitat de Tots Sants -de Halloween per als més joves- i aquesta setmana La carabassa Tomasa ha visitat uns quants hortets de les comarques de la l'Alcoià, el Comtat i la Safor.

El dilluns, Xaro Navarro, autora d'aquest llibre tan divertit i alhora reivindicatiu, va visitar els alumnes del col·legi Sant Roc d'Alcoi per contar-los la història d'aquesta carabassa tan peculiar. Així ho expliquen al blog Rates de biblioteca.


El dijous, Tomasa arribava al col·legi Les Foies del Grau de Gandia de la mà de Juli Capilla, que va explicar el conte a TOTS els xiquets i xiquetes d'aquest centre. 140 xiquetes i xiquets!!! En dos torns, clar. També en aquest col·legi saforenc han fet un apunt al seu blog Menudos maestros.


El mateix dijous, presentàvem el llibre a la biblioteca de Cocentaina. Mercè Climent va fer un contacontes i va entrevistar l'autora en directe, sempre amb la complicitat del públic assistent.


Per acabar aquesta setmana tan carabassera, Xaro Navarro va visitar el dissabte la llibreria La Gavina de Gandia, on un bon grapat de xiquets i xiquetes disfressats esperaven passar una vesprada molt divertida amb ella, Tomasa i un bon grapat d'hortalisses. 

La pròxima parada serà a Almoines, el proper 6 de novembre, diumenge, a les 11.30h al Mercat del trenet. Hi esteu totes i tots convidats!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada